TRAININGEN

De trainingen van MC² zijn gericht op medewerkers in een ondersteunende functie die een volgende stap in hun persoonlijke ontwikkeling willen zetten. 

 

Persoonlijk management en effectiviteit

Speciaal voor mensen die werken in een ondersteunende functie heb ik dit unieke leertraject ontwikkeld. Samen zorgen we er tijdens dit traject van vijf maanden voor dat je je energie en zelfvertrouwen (terug)vindt, dat je met plezier je werk kan doen en dat je ontdekt waar jouw kracht ligt. Je zult jezelf gaan ontmoeten en zien wat je allemaal te bieden hebt. En natuurlijk ook hoe je dit aan anderen kunt laten zien en ervaren.

 

Jij bent uniek: weten wat jouw sterke punten zijn

Eendaagse training waarin je leert wat jou onderscheidt van anderen, waarin je zult ontdekken wat je sterke punten en kwaliteiten zijn en hoe je op basis hiervan je werk kunt doen. Want als je werkt vanuit jouw kracht dan ben je namelijk op jouw best.

 

Communicatie: in contact met jezelf en de ander

Eendaagse training waarin je ontdekt hoe je ervoor kan zorgen dat je gehoord wordt en hoe je op een goede wijze feedback kunt geven en ontvangen.

 

Assertiviteit: neem controle in je leven

Tweedaagse training waarin je leert met meer zelfvertrouwen op te komen voor jouw eigen belang op een manier die bij jou past.

 

Beter omgaan met lastig gedrag

Tweedaagse training voor als je te maken hebt met gedrag van de ander waar jij niet blij van wordt en waar jij beter en effectiever mee om wilt gaan.

 

Timemanagement: regisseur over jouw dag

Tweedaagse training voor als je werkdruk en stress ervaart en op een meer efficiënte manier met tijd en werk wil omgaan.

 

Intervisie: Leren van en met elkaar

Alles is geleerd, jullie zijn er klaar voor. Deze extra module is bedoeld om met jouw team/elkaar aan de slag te gaan en het geleerde in de praktijk te brengen.

Alle trainingen worden zowel als open training als incompany training gegeven.

 

De trainingen van MC² zijn interactief, energiek en praktisch. Ervaren en leren door te doen staan centraal.

Tijdens de trainingen wordt er gewerkt met diverse speelse, actieve werkvormen.

Doordat je (soms letterlijk) in beweging komt, heb je plezier en krijg je de energie om de dingen nu eens echt anders te gaan doen.

Je wordt gemotiveerd om uit jouw comfort zone te komen en te oefenen met nieuwe manieren van werken of ander gedrag.