OVER MARGRET

 

Even voorstellen,

 

Ik ben Margret Cornelissen, de persoon achter MC² Training en Coaching.

Ik help mensen in een ondersteunende functie het beste uit zichzelf te halen. Zodat je met plezier en vertrouwen aan het werk gaat en tevreden bent met wie je bent en wat je doet. Ik ben ervan overtuigd dat als je werkt vanuit jouw kwaliteiten en je authentiek bent, dit je meer zelfvertrouwen geeft en je meer rust, plezier en vooral ook energie hebt.

 

Voordat ik trainingen ging verzorgen heb ik zelf 16 jaar in diverse ondersteunende functies gewerkt (wil je meer weten over mijn achtergrond en ervaring? Klik dan hier voor mijn LinkedIn CV).

Veel van de zaken waar jij tegen aan loopt in jouw werk herken ik, en ben ik zelf ook tegenaan gelopen.

 

Ik heb het geluk gehad dat ik in mijn omgeving mensen had die mij stimuleerden om het beste uit mezelf te halen, me uitdaagden om af en toe uit mijn comfortzone te stappen en iets gewoon eens te gaan doen of voor mijn eigen belang op te komen.

Bij deze personen kon ik ook de ideeën spuien die ik had over dingen die met mijn werkt te maken hadden én ze waren er ook voor me om me te begeleiden als ik onzeker was, of coaching nodig had, of een trap onder
mijn ‘…’.

 

Sinds 2009 train en coach ik mensen en heb van dichtbij gezien wat voor energie het aan mensen geeft als ze zich ontwikkelen. Tijdens en na een training zie ik cursisten opbloeien, zie ik dat ze vol kracht en zelfvertrouwen de moeilijkste uitdagingen aangaan, en volop genieten van hun werk. En dat gevoel gun ik jou ook van harte!

 

Ik heb ervaring opgedaan bij verschillende ondernemingen in diverse branches en sectoren.

Alhoewel de werkomgeving anders is zie ik overal dezelfde dynamiek en problemen terugkomen.

Al zijn deze in de jaren ook veel veranderd. De rol van jou als ondersteunende professional is veeleisender geworden. Er wordt steeds meer van je gevraagd.

 

Dat is voor mij de aanleiding geweest om deze leerweg te ontwikkelen.

Om jou uit te dagen alles uit jezelf en je carrière te halen én je alle instrumenten in handen te geven om dit succesvol te doen.

 

Dit is wat cursisten over mij zeggen:

 

‘Je laat anderen op een prettige en respectvolle wijze bewust worden van zowel hun sterke als zwakke kanten.’

 

‘Je zet mensen in hun kracht, geeft ze ruimte zonder de grenzen te vergeten. Je bent in staat om mensen een goed gevoel en energie te geven.’

 

‘Je bent sympathiek, open en toegankelijk. En schept een goede en vertrouwde sfeer.’

 

‘Je weet iedereen te motiveren om verder te kijken dan noodzakelijk is. Dit komt omdat je gedreven bent in wat je doet en je weet waar je het over hebt. Je wilt je kennis overdragen maar je geeft een ander ook zeker de ruimte om zelf te ontdekken en groeien. En niet te vergeten je mensenkennis, deze gebruik je zodat je cursist meer eigen inzicht krijgt door een spiegel voor te houden.’

 

Ik heb al veel mensen mogen helpen om hun kracht en zelfvertrouwen te vinden, en ik zou het fantastisch vinden om datzelfde voor jou te mogen doen.