PSYCH-K®
Transformeer belemmerende overtuigingen in ondersteunende overtuigingen op onderbewust niveau en creeër nieuwe mogelijkheden voor jezelf 

  • Waarom blijf je je zo onzeker voelen over jouw eigen kunnen in bepaalde situaties?
  • Waarom verlopen veranderingsprocessen zo moeilijk?
  • Waarom blijf je iedere keer weer vastlopen in bepaalde thema’s?

Veel mensen ondervinden belemmerende, onderbewuste, overtuigingen met betrekking tot onderwerpen als eigenwaarde, loopbaan en relaties.
De oorzaak ligt in je onderbewuste programma’s (de oude emoties en bijbehorend gedrag die bepaalde situaties bij je oproepen).
Studies in de neurowetenschappen leren dat je onderbewuste voor 95% sturend is op je gedrag!

 

PSYCH-K® is een krachtige en effectieve methode die jou inzicht geeft in je onbewuste, zelf-beperkende, programma’s en jou daarmee in staat stelt jouw belemmerende overtuigingen te transformeren in ondersteunende overtuigingen.   

 

Hoe werkt PSYCH-K®

PSYCH-K® zet onbewuste, belemmerende programma’s om in ondersteunende overtuigingen, die je helpen meer grip, innerlijke rust, persoonlijke kracht, helderheid en vreugde in je leven te brengen. 

 

De processen die we gebruiken bij PSYCH-K® worden Balansen genoemd. We werken met verschillende Balansen, allemaal met een verschillende werking. Jouw onderbewustzijn kiest welke Balans het meest geschikt is op dat moment.

 

In PSYCH-K® onderzoeken we of een bepaalde overtuiging al geloofd wordt door het onderbewuste of niet. Met behulp van spiertesten kunnen we communiceren met het onderbewustzijn en kunnen we testen wat je onderbewustzijn wel of niet gelooft.
Uit onderzoek blijkt dat via onze spierspanning meetbaar is of we op een dieper niveau geloven wat we zeggen.
Als je onderbewuste iets anders gelooft dan je zegt zul je hier altijd een onzeker gevoel bij houden.  Aangezien het onderbewuste het voor 95% van de tijd voor het zeggen heeft, is het belangrijk dat het onderbewuste op één lijn komt te zitten met de wijsheid van je bewuste geest.
Om deze reden is het nodig om een overtuiging op het onderbewuste niveau te transformeren.

 

Voorbeeld van een PSYCH-K® sessie

 

Tijdens een PSYCH-K® sessie kijken we samen kort naar wat het is dat jou ‘in de weg zit’ en bespreken we samen wat je wél wilt. De focus ligt op wat jij wél wilt in plaats van energie steken in het probleem of waar een overtuiging is begonnen. We kijken dus samen vooruit.

 

Bijvoorbeeld: Je merkt dat je onzeker bent over jouw eigen kunnen en dat je regelmatig denkt dat een ander beter is dan jij. Verstandelijk weet je wellicht wel dat je goed bent zoals je bent én toch merk je in dat je in jouw dagelijks leven regelmatig onzeker bent en dingen hierdoor wellicht niet doet. Of je doet dit wel maar dit levert je de nodige spanning en stress op.

 

Hierna onderzoeken we  wat je wél wilt (In bovenstaand voorbeeld kan dit bijvoorbeeld zijn ‘ik ben goed zoals ik ben’).

 

Dmv spiertesten* onderzoeken we of een bepaalde overtuiging al geloofd wordt door het onderbewuste of niet.
Zo kan bijvoorbeeld een overtuiging ‘Ik ben goed zoals ik ben’ niet geloofd worden door het onderbewuste en de spiertest geeft dan een zwakke respons aan.
Als we met elkaar in gesprek zijn dan kan je waarschijnlijk heel veel redenen bedenken waarom je ‘goed bent zoals je bent’.
Maar als je onderbewuste iets anders gelooft dan zal je hier toch altijd een onzeker gevoel bij houden.  Aangezien het onderbewuste het voor 95% van de tijd voor het zeggen heeft, is het belangrijk dat het onderbewuste op één lijn komt te zitten met de wijsheid van je bewuste geest.
Om deze reden is het nodig om een overtuiging op het onderbewuste niveau te transformeren.

 

* Uit onderzoek blijkt dat via onze spierspanning meetbaar is of we op een dieper niveau geloven wat we zeggen. Jij steekt je arm uit naar de zijkant waarna ik lichte druk op je pols geef. Zeg je iets dat helemaal waar is voor je hele systeem, dan heb je zo’n 20% meer spierspanning in je lichaam en zal je arm blijven staan. Zeg je iets dat je onderbewuste niet gelooft dan heb je minder spierspanning en zal je arm naar beneden gaan. We kunnen dit verschil gemakkelijk voelen waardoor we heldere communicatie met het onderbewustzijn hebben.

 

Een PSYCH-K® Balans is een proces dat evenwicht creëert tussen je rechter- en je linkerhersenhelft. Dit noemen we een hele-brein-staat. Je krijgt daarin beschikking over de kwaliteiten van beide hersenhelften en dit is de ideale staat om onderbewuste overtuigingen te transformeren.

 

Na de balans bespreken we samen de acties die je gaat doen om je nieuwe overtuiging vooruit te helpen.

Potentieel + Actie = Resultaat.

Resultaat

Met PSYCH-K® laat je dat wat je niet (meer) helpt in je leven los (je belemmerende overtuigingen).  Zo kunnen we nieuwe doelovertuigingen  (die je wél ondersteunen) aannemen zodat het ongewenste patroon doorbroken kan worden.

 

Omdat de verandering van binnenuit plaats vindt ervaar je de gewenste verandering in je gedrag, gewoonten, gedachten en gevoelens, je bent in staat je belemmerende patronen te doorbreken. Tevens ervaren mensen dat er meer ruimte is voor ontspanning, rust en vrijheid.

 

Ik plan graag een (geheel vrijblijvend) intakegesprek met je in om samen te bespreken wat de mogelijkheden voor jou zijn.
Neem contact met mij op via het contactformulier of bel naar 06 153 253 44 voor het maken van een afspraak.